dilluns, 4 d’abril del 2011

Preparant l'Auca

Les últimes setmanes s'està treballant de valent per confeccionar el que serà un dels emblemes d'aquesta cel·lebració dels Cent Anys: l'Auca. La intenció és que siga un element per al record, que passe a formar part de l'edifici en record de la commemoració d'aquests cent anys de la història del Cervantes. És per això que li hem buscat una ubicació definitiva i permanent a l'entrada del col·legi per conservar la memòria del que ha estat la història del centre.

S'ha passat a les diferents classes un llistat dels fets més rellevants des que es va crear el col·legi i cadascuna d'elles ha de fer-ne un dibuix al·lusiu, al què afegirem (també fet pels nostres alumnes) uns versets resumint aquests fets. Així, amb el dibuix i el verset de tots aquells fets rellevants, confeccionarem un gran Auca que quedarà a la vista, ara i en el futur, de tota la comunitat escolar.

El treball és dur, són moltes classes i molts fets a treballar, però pel que ja tenim fet, podem dir-vos que quedarà un treball fantàstic!

Una vegada més volem agrair al claustre de mestres i als alumnes la seua il·lusió i implicació en els actes de cel·lebració del nostres Cent Anys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada