dilluns, 11 d’abril del 2011

El valor del valencià!

Ja tenim ací la Trobada! Una de les dates més importants del calendari escolar, almenys d'aquells col·legis  que ens estimem la nostra llengua, és la de les Trobades que Escola Valenciana organitza cada any al llarg de tot el territori valencià.
Enguany està dedicada a Enric Valor, en el centenari del seu naixement... no us sona això?! Es commemoren el seus cent anys, com ara nosaltres, el Col·legi Cervantes!
Com sempre, aquestes jornades de germanor i reivindicació es converteixen en un clam ben fort per l'estima i el reconeixement públic del valencià com a llengua de present i futur, per l'ensenyament i la promoció del seu ús, i la reivindicació (...encara!) del reconeixement del seu valor per part de les institucions.

Anirem el diumenge dia 17 a Borbotó, on al llarg de tot el dia hi haurà tallers, música, cercavila, danses i altres activitats per tal de passar un gran dia de festa.
El nostre col·legi, com sempre, hi serà present, amb un espai i pancarta pròpies recordant els nostres Cent Anys al cercavila, i un taller de jocs tradicionals a l'espai dels tallers. Els qui s'hi acosten podran fer-se el joc del canut i les xapes, i els hi ensenyarem a jugar.

Jugant al canut
També tindrem la nostra ja acostumada paradeta amb llesques de pa amb tomaca, per recuperar forces.
Hi posarem material dels Cent Anys a disposició de tots i totes, cartells, enganxines i punts de lectura, així com informació de tot el que estem fent per recordar el nostre centenari.

Estigueu atents i atentes a les novetats que anirem publicant (ací al blog, i amb cartells o cartes) amb informació de la forma d'anar-hi, de si quedem a la porta del Cervantes per anar-hi tots junts o fins i tot, de si habilitem autobusos per anar en grup.

Siga com siga, amb autobus, cotxe o avió,... a Borbotó ens veurem aquest diumenge!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada