dimarts, 26 d’abril del 2011

Auca dels Cent Anys


Ja la tenim ací! Després d'un dur però molt gratificant treball, l'Auca del Cervantes ja està ací. Hem aconseguit replegar en trenta escenes els fets més destacats de la història del nostre centre, amb els dibuixos i els versets que han confeccionat els xiquets i xiquetes de segon i tercer cicle de primària. 
La importància d'aquest treball és major si tenim en compte que aquest serà l'emblema de la commemoració dels Cent Anys del Cervantes: aquest serà l'element que, una vegada col·locat en la seua ubicació definitiva, un lloc privilegiat de l'edifici, servirà per recordar en el futur el que ha sigut aquest any de celebracions.
Agrair públicament el treball de Vicent Borrego, Yolanda Verdú i Manel Pérez, artífex tots tres de la fantàstica idea, la seua coordinació i elaboració, als alumnes de segon i tercer cicle de primària pels seus preciosos dibuixos, i com no, als seus i les seues mestres pel seu treball i per les facilitats que ens han donat. 
Enhorabona a tots i totes en definitiva, perquè aquest és el treball i l'emblema de tots nosaltres, i el record i  homenatge a tots i totes els qui ens han precedit.

1 comentari:

  1. me encanta mi auca bueno nuestra auca me encanta mi colegi os kiero a todos del cervantes

    ResponElimina