dimarts, 8 de febrer del 2011

Èxit de la recaptació d'ajuda al Ligaba Beyene!

La Solidaritat és un marca de la nostra casa, del col·legi Cervantes, que sempre ha tingut resposta ràpida i generosa a les campanyes que s'han fet per ajudar a causes de justícia social. Aquest és el cas de la resposta que hem tingut de tots i totes vosaltres a la campanya "Centenari Solidari" que tractava, en primer lloc d'agermanar-nos amb un col·legi d'Etiòpia (creant vincles d'amistat entre els xiquets d'ambdues escoles), i en segon lloc, d'ajudar-los econòmicament per tal de pal·liar les seues deficiències de material escolar.

Doncs bé, l'hem aconseguit: els xiquets i xiquetes del Cervantes (i per què no, mestres, pares i mares) hem aconseguit, gràcies a l'exposició i les xerrades informatives que se n'han fet, identificar-nos amb l'Escola Ligaba Beyene, conéixer-los una miqueta més, conéixer les cares dels seus alumnes, les seues aules, les seues necessitats però també d'allò que van sobrats: alegria i ganes d'aprendre. Tot el col·legi, tots els alumnes i mestres del Cervantes han passat per l'exposició dels dibuixos i objectes pròpis d'Etiòpia, i han vist el video del seu col·legi!


Però també econòmicament hem arribat a l'objectiu... hem aconseguit recaptar 2500 euros! Gràcies a la vostra sensibilitat. En nom de la Comissió Cent Anys, de l'AMPA, de la direcció del CP Cervantes, moltes gràcies a tots i totes (ací pots llegir la circular d'agraïment, en valencià o en castellà)

Els amics del col·legi Ligaba Beyene segur que ens corresponen de l'única manera que esperem d'ells: amb la  seua amistat.    

Per la vostra informació us direm que en concret s'han recaptat 2.440'77 euros amb les vostres donacions, quantitat que pot anar augmentant amb alguna donació d'última hora. En qualsevol cas, l'AMPA arredonirà la xifra.
Ja s'han ingressat en el compte gestionat per les organitzadores a tal efecte, i ens aniran informant al detall de com s'administra.
De nou, gràcies.

1 comentari:

  1. Como me alegro!!!!. A veces pienso que la gente ya no colabora, es una alegria ver que ha tenido respuesta. Gracias a vosotr@s por las ganas. Animo.

    ResponElimina