dimarts, 10 de maig del 2011

Tot està a punt pel divendres...

Tot està a punt. El divendres serà un dia per recordar al Cervantes.
Des de primera hora del matí tot el col·legi (literalment tot el col·legi, xiquets, mestres, pares, mares, personal) estarem amb la gravació del nostre lipdub. Es tracta d'un treball col·lectiu, grupal, on ningú tindrà més importància que un altre, on tots en tindrem el nostre espai davant la càmera però sense protagonismes (a penes uns segons de glòria!), què farà un recorregut per tot el col·legi, mostrant tots els cursos i activitats extraescolars. Es tracta de passar-ho bé, ballant i cantant. Per tant, isca com isca, ja podem dir que serà un èxit!
Us demanem seguir les instruccions dels vostres tutors, vestint els xiquets i xiquetes com s'haja decidit o portant-hi el que us demanen.

De vesprada tindrà lloc la inauguració de l'esperadíssima Exposició dels Cent Anys del Cervantes. És un dels projectes més ambiciosos de tot el programa d'actes dels Cent Anys: un recull i mostra de documents, fotografies, objectes i records de la història del Cervantes, que és com dir de la història de l'educació de la nostra ciutat en els últims cent anys. És el moment de veure el dur (i ocult) treball que s'ha fet tot aquest curs des de la comissió d'Arxiu, l'ocasió de veure de prop els documents més preciats del col·legi (i que difícilment es tornaran a exposar), les fotografies més curioses, de trobar-nos amb el testimoni dels qui hi passaren fa anys, molt anys, pel nostre centre, de descobrir qui ens va precedir en les seues aules o d'apreciar com ha evolucionat l'edifici.
Recordeu que estarà entre els dies 13 i 29 de maig, obrint les seues portes fins i tot dissabtes i el diumenge dia 22. No us la podeu perdre. Tant si sou com si no en sou membres de la família del Cervantes.

Ja us ho havia avisat. Un dia per recordar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada