divendres, 21 de gener del 2011

Actes del Dia de la Pau

Enguany els actes del Dia de la Pau al nostre col·legi tindran més que mai un marcat caràcter solidari. A més dels actes que els nostres alumnes i mestres estan preparant com tots els anys per eixe dia, s'estan programant una sèrie d'activitats complementàries, al voltant del que hem anomenat "CENTENARI SOLIDARI". Està prevista una exposició amb els dibuixos dels nostres amics de l'escola Ligaba Beyene, de Soddo (Etiòpia), i el dilluns dia 31 les coordinadores del projecte (i les encarregades de visitar el col·legi i portar-nos els seus dibuixos) vindran a explicar-nos els detalls del projecte, condicions de l'escola Ligaba Beyene, com van rebre els nostres missatges, anècdotes del viatge, i tot allò que vulguem saber d'aquesta escola amb que ens hem agermanat.

La xerrada de les coordinadores del projecte serà dilluns dia 31, a les 17 hores, a la sala de l'AMPA. Serà el moment de conéixer aquest bonic projecte d'agermanament i l'ocasió ideal per consultar tot allò que ens interesse.

Si algú o alguna de vosaltres està interessat en col·laborar, el divendres hem quedat a les 9 h. per muntar l'exposició dels dibuixos. Sereu benvinguts/es!

Per cert, voleu saber on està la població de Soddo, a on està l'escola Ligaba Beyene? Piqueu al mapa per veure'l de més a prop.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada