divendres, 15 de juliol del 2011

Cent Anys + 1

És el moment de tancar un curs de records, homenatge, diversió i treball. Confiem que aquesta celebració ens haja servit per fer un alt en el camí,  recordar el nostre passat i encarar amb més energia el futur. Aquest era l'objectiu que ens havíem marcat. Però n'hem aconseguit molt més.
El resultat més satisfactori, l'objectiu amb el què molts de nosaltres no havíem comptat i difícilment podíem calcular en aquelles primeres reunions del col·legi, de la Junta de l'AMPA o de la comissió dels Cent Anys, ha sigut  la vaporosa sensació de l'orgull. L'orgull de pertanyer al Col·legi Públic Cervantes.

És l'hora de posar cara als qui han estat al darrere de tot això. Segur que no volen més reconeixement que el que tinga qualsevol altre membre del Cervantes, però és de justícia agrair la seua implicació, i és el que m'abelleix fer des d'aquest blog.

Gràcies a tots i totes els qui, d'una o altra manera, haveu col·laborat amb aquesta gran festa que ha sigut els Cent Anys.


3 comentaris:

  1. M'he emocionat! Preciós. Entre llàgrimes, havia de dir-te gràcies a tu, i a tots. Estic orgullosa i contenta d'haver participat en tot això i de ser part d'aquest meravellós cole. Però sobretot d'haver compartit hores de feina i celebració amb altres pares amb altres xiquets i amb altres mestres, diferents dels que ja coneixia de la "meua" classe. UNA MERAVELLOSA EXPERIÈNCIA PER A RECORDAR SEMPRE.
    María Jesús

    ResponElimina
  2. Preciós. La imatge final, la pluja a bots i barrals que podia haver acabat amb la festa i la va fer més tendra i agermanada al menjador. Bon treball, Josep

    ResponElimina
  3. Perdoneu les absències. No he oblidat a Imma, Dani, Arturo, Juan Carlos, Manolo, Xaro, Mónica, Merce, Eva, Silvia, ... únicament, no tenia cap imatge. Gràcies a tots i totes.

    ResponElimina